• drop

Projecten

PROJECTEN

WMO compact unit

Een woning-aanpassing van De Schans met een compacte badkamer ontwikkeling van BLOM care innovation kan voor veel mensen een ideale oplossing zijn. Bijvoorbeeld voor jongeren met een beperking, voor zorgbehoevende ouderen en voor chronisch zieken. De Schans levert zorgwoningen die volledig zijn afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant. Een zorgwoning biedt veel voordelen: in de vertrouwde omgeving, dicht bij familie en toch veel privacy.

Alle ruimtes zijn op de begane grond, geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van alle gewenste voorzieningen. Verhuizen naar een aangepaste woning of zorgappartement hoeft niet meer. Ook een ingrijpende verbouwing van de bestaande woning is niet meer nodig. De Schans biedt zowel woning-aanpassingen als mantelzorgwoningen waarin de concept ontwikkeling van BLOM care innovation wordt ingepast. Ruimte op maat en wens van de bewoner met de innovatie om gewenste zorg op maat te kunnen geven. Toch is het uitgangspunt huiselijkheid de ruimte dient als thuis aan te voelen. Niet alleen de slaapkamer maar ook de badkamer en kastenwand. Van sanitaire ruimte tot complete woning.

Een Woning-aanpassing is een tijdelijke uitbouw welke wordt gekoppeld aan de bestaande woning. Voordelen van dit soort units is dat ingrijpende verbouwingen niet nodig zijn. Wanneer de unit na verloop van tijd niet meer nodig is, zorgen wij ervoor dat de tuin en woning weer geheel in de oude staat hersteld worden.

Nadere info via De Schans of via BLOM care innovation.

 
Website