• drop

Nieuws

Onze inzet zorgt voor positieve resultaten

Waarom bouw begeleiding?

Bouw begeleiden

Indien u een verbouwing gaat doen, kunnen wij voor u de Bouw Begeleiden en voor u de technische omschrijving maken; diverse offerte’’s aanvragen; diverse onderaannemers offerte’’s vergelijken en de voordeligste na rato van wat hij levert opdracht verstrekken.

Tijdens de (ver) bouw wordt door onze bouwkundige het werk van de aannemer gecontroleerd en waar nodig bijgestuurd. Indien gewenst worden er bouwvergaderingen gehouden. Één aanspreekpunt met een korte communicatielijn voor alle activiteiten moet voor u als drukke zakenman aanspreken.

Wanneer u geen ervaring heeft met aannemers of verbouwen is het aan te bevelen om bouwbegeleiding uit te besteden. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen weinig tijd of zijn niet in de gelegenheid om een ingewikkeld bouwproces te bewaken. Vooral voor de wat uitgebreidere bouwwerken is naast tijd ook kennis van het bouwproces essentieel. Daarvoor is kennis en ervaring nodig van de bouworganisatie, kosten, techniek en regelgeving. Deskundige inbreng vanaf het bouwinitiatief is noodzakelijk omdat de beïnvloedbaarheid afneemt naarmate het proces vordert. Om  deze redenen is het verstandig om u te laten adviseren door een bouwkundig adviseur.

Uiteraard zijn aan bouwbegeleiding ook kosten verbonden. Echter in de praktijk blijkt steeds dat deze niet opwegen tegen de meerkosten die ontstaan door ondeskundigheid van de opdrachtgever of aannemer in het bouwproces. Bouwbegeleiding is de bundeling van kennis in de voorbereiding en de uitvoering van projecten. Het is belangrijk dat alle betrokken partijen duidelijkheid hebben over de voortgang en uitvoering van het project. Om grip op het project te kunnen houden is het belangrijk dat het project wordt opgedeeld in verschillende fasen die worden omschreven en vastgelegd.

Hoe dit in zijn werk gaat neem contact op en we leggen het u precies uit.

Recente nieuwsberichten

Recente projecten

Recente tweets

  • @frans_blom @claudiareiner01 @delimburger @De_Bouwagenda Inderdaad Motivatie. Maar als scholen het tempo van innovatie en ontwi… https://t.co/1j2h7YA5J8ongeveer 18 dagen geleden geleden

  • @frans_blom Verandering van bedrijfsnamen. 2019 een nieuwe start met nieuwe naam. Namens ons allen een fantastisch 2019 toeg… https://t.co/EOjssYv7zVongeveer 118 dagen geleden geleden