• drop

Nieuws

Onze inzet zorgt voor positieve resultaten

Een systeemverandering

29 augustus 2017

De zorgsector staat voor een systeemverandering. Hoe krijgen we de stijgende zorgvraag zo beantwoord dat zorg toegankelijk en betaalbaar blijft voor alle groepen uit de samenleving. Op dezelfde weg doorgaan leidt tot grote problemen.

Meer budget is niet voorhanden. Minder gaan doen met het bestaande budget is onwenselijk, of toch niet?. Het antwoord op de groeiende uitdaging is het anders doen: het zorgsysteem moet vernieuwd worden om meer resultaat te halen met de uitdagende budgetten. Innovatie en inspiratie zijn van groot belang bij het vinden van deze nieuwe wegen. Om uit de diep gesleten sporen van het klassieke denken te komen, moeten we verrijkt worden met nieuwe inzichten en oplossingen. Het vraagt soms ook een pioniersmentaliteit: een weg durven gaan zonder terug te kunnen vallen op bewezen resultaten.
Om ook in de toekomst te kunnen overleven moeten organisaties zich als het ware opnieuw uitvinden. Wie niet innoveert krijgt vandaag of morgen te maken met nieuwe toetreders in zijn eigen marktgebied. Dit kunnen bestaande aanbieders uit de eigen of andere regio’s zijn of geheel nieuwe aanbieders die inspelen op marktkansen. Als organisatie moet je daarom nieuwe activiteiten ontwikkelen. Nieuwe activiteiten kunnen bestaan uit nieuwe diensten voor de huidige doelgroep en voor nieuwe doelgroepen. Hierbij moet je ook denken aan het verbeteren van bestaande diensten en het introduceren van nieuwe diensten en producten binnen het eigen marktgebied.
Het identificeren van nieuwe kansen is essentieel.

Hoe, vraag naar een vrijblijvend gesprek op locatie. Wij laten u zien wat mogelijkheden zijn om uw organisatie up to date maken voor de toekomst.

Recente nieuwsberichten

Recente projecten

Recente tweets

  • @frans_blom @claudiareiner01 @delimburger @De_Bouwagenda Inderdaad Motivatie. Maar als scholen het tempo van innovatie en ontwi… https://t.co/1j2h7YA5J8ongeveer 18 dagen geleden geleden

  • @frans_blom Verandering van bedrijfsnamen. 2019 een nieuwe start met nieuwe naam. Namens ons allen een fantastisch 2019 toeg… https://t.co/EOjssYv7zVongeveer 118 dagen geleden geleden